home > cursussen

Cursusaanbod

Wie het predicaat "Seniorkeuradviseur®" wil voeren is verplicht de ééndaagse bouwkundig-functionele basistraining te volgen. Deze training gaat in op de functionele eisen die gesteld worden aan woningen waarin iedereen prettig oud kan worden.

Een illustratie van de cursus.Daarnaast worden er aanvullende, niet-verplichte, cursussen ontwikkeld op het gebied van de commerciële toepassing van de verworven kennis, communicatie met de doelgroep en domotica, om uw doelgroep nog beter van dienst te kunnen zijn.

De bouwkundig-functionele basistrainingen worden in overleg vastgesteld bij voldoende aanmeldingen. Minimaal 5, maximaal circa 10 deelnemers per groep.

In principe vinden de trainingen plaats op een goed bereikbare en integraal toegankelijke locatie in Woerden. Bij voldoende belangstelling worden er ook trainingen in andere delen van het land georganiseerd.

De ééndaagse basistraining kost €345 , inclusief een cursusboek ter waarde van €50. Verder is de lunch en koffie/thee inbegrepen. De prijs is exclusief BTW.

Inschrijven:Belangstelling voor: